Pratik Önerilerle Tazelenen Evler

Yaşanılan çevrede değişiklik yapmak eve ayrı bir hava katmak eminim herkese iyi gelir. Eviniz tam da düşlediğiniz gibi değilse sakın umutsuzluğa kapılmayın! Küçücük dokunuşlarla onu tazeleyebilir sıradanlıktan kurtarabilirsiniz. Dekorasyon konusundaki diğer tavsiyelerimiz için dilediğiniz zaman web sitemizi http://www.teleset.com.tr ve Facebook sayfamızı https://www.facebook.com/teleset ziyaret edebilirsiniz.

Ekran Resmi 2014-08-16 12.05.20

Evinizde mutlaka bitki ve çiçeklere yer verin. Çiçekler her zaman bulunan yere ayrı bir nefes, tazelik getirir. Hem evin havasını iyileştirir hem de onu güzelleştirir. Tercihim canlı bitkileri seçmenizdir ancak ‘’Ben çiçek bakamam diyenlerdenseniz’’ bu konuda kendinize güvenemiyorsanız suni çiçeklerle de bu etkiyi yakalayabilirsiniz. Hem artık kimi suni çiçeklerle gerçekleri ayırt edilemez hale geldi.

Ekran Resmi 2014-08-16 11.56.30

Renklerinizi ve hedefinizi net bir şekilde belirleyin. Kıyafet seçimlerinde olduğu gibi, evde kullanılan renklerde kişisel zevkler büyük önem taşır. Bu sebeple, öncelikle size hangi renklerin iyi hissettirdiğini önceden belirlemeniz ve yaşam alanlarınızı o renklerle donatmanız önemlidir. Renkleri belirlerken hayal ettiğiniz, olmasını amaçladığınız yaşam alanının işlevi ve insanlar üzerinde bırakmak istediğiniz izlenimi de göz önünde bulundurun.

Ekran Resmi 2014-08-16 11.59.36
Çevrenize sevdiğiniz, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ve güzel günleri anımsatan objeler yerleştirin. Mesela, sevdiklerinizle çekilmiş fotoğrafları dikkat çekici çerçeveler içine yerleştirerek onlardan bir baş köşe oluşturun. Eski mendil ya da aile yadigarı kumaşları kolalayıp çerçeveleyerek gururla sergileyin.

Ekran Resmi 2014-08-16 11.57.23

Siz de evinizi yenilemek isterseniz size en yakın Teleset Mağazamıza uğrayın, evinize stil kazandırın. http://www.teleset.com.tr

Ekran Resmi 2014-08-16 12.03.08

Leave a comment